2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
„Két keréken száz veszélyben”

„Két keréken száz veszélyben”

„Két keréken száz veszélyben” Évadnyitó motoros kerekasztal megbeszélésre invitálta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a különböző motoros szervezeteket, a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársait, a motoros mentőszolgálat, illetve a témában érintett autósiskolák képviselőit és természetesen a motorosokat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyedülálló kezdeményezés eredményességét jól mutatja, hogy mind a rendőrök, mind a motorosok egybehangzóan hangsúlyosnak tartják a közlekedésbiztonságának prioritását. A motorosok azonban fájlalják, hogy egy-két a szabályokra fittyet hányó vasparipás miatt az egész motoros társadalomra negatív fény vetül.

 

Mindenkinek egy úti célja van: haza érni!

„Két keréken száz veszélyben” A kötetlen beszélgetésen többek között olyan biztonságtechnikai eszközöket is bemutattak, amelyek a motorosok életét is megmenthetik egy közúti baleset során. A részt vevők pont a balestek megelőzése érdekében tartották fontosnak a közúti ellenőrzések szükségszerűségét. Mindazonáltal az érintettek abban is közös álláspontra jutottak, hogy különböző fórumokon például rendezvényeken, a médiacsatornáin keresztül megpróbálják a közlekedőket közös nevezőre hozni. Mindezt annak érdekében, hogy az autósok ne tekintsék ellenségnek a motorosokat és fordítva, hiszen a közlekedésbiztonsága közös érdek. Mindenkinek egy úti célja van: haza érni!

A programon többek között részt vett dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei főkapitány, aki maga is a motoros társadalom tagja, illetve Nagy Béla „BECMAN” motoros kaszkadőr, streetfighter.

A tervezett motoros bemutató végét sajnos elmosta az eső, amit az érintettek bepótolhatnak a következő kerekasztal beszélgetésen.

 

B-A-Z. MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…