2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
„Két keréken száz veszélyben”

„Két keréken száz veszélyben”

„Két keréken száz veszélyben” Évadnyitó motoros kerekasztal megbeszélésre invitálta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a különböző motoros szervezeteket, a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársait, a motoros mentőszolgálat, illetve a témában érintett autósiskolák képviselőit és természetesen a motorosokat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egyedülálló kezdeményezés eredményességét jól mutatja, hogy mind a rendőrök, mind a motorosok egybehangzóan hangsúlyosnak tartják a közlekedésbiztonságának prioritását. A motorosok azonban fájlalják, hogy egy-két a szabályokra fittyet hányó vasparipás miatt az egész motoros társadalomra negatív fény vetül.

 

Mindenkinek egy úti célja van: haza érni!

„Két keréken száz veszélyben” A kötetlen beszélgetésen többek között olyan biztonságtechnikai eszközöket is bemutattak, amelyek a motorosok életét is megmenthetik egy közúti baleset során. A részt vevők pont a balestek megelőzése érdekében tartották fontosnak a közúti ellenőrzések szükségszerűségét. Mindazonáltal az érintettek abban is közös álláspontra jutottak, hogy különböző fórumokon például rendezvényeken, a médiacsatornáin keresztül megpróbálják a közlekedőket közös nevezőre hozni. Mindezt annak érdekében, hogy az autósok ne tekintsék ellenségnek a motorosokat és fordítva, hiszen a közlekedésbiztonsága közös érdek. Mindenkinek egy úti célja van: haza érni!

A programon többek között részt vett dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei főkapitány, aki maga is a motoros társadalom tagja, illetve Nagy Béla „BECMAN” motoros kaszkadőr, streetfighter.

A tervezett motoros bemutató végét sajnos elmosta az eső, amit az érintettek bepótolhatnak a következő kerekasztal beszélgetésen.

 

B-A-Z. MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…