2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Készenléti Rendőrség: Visszavitték az intézetből eltűnt fiút

Készenléti Rendőrség: Visszavitték az intézetből eltűnt fiút

 A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatallal szemben intézkedtek Miskolcon. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 28-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások a borsodi megyeszékhelyen, a Búza téri aluljárójánál 9 óra 50 perckor gyalogos járőri szolgálatot láttak el, amikor egy fiatalkorú fiúra lettek figyelmesek, aki láttukra hirtelen irányt változtatott és sietve távozni akar a helyszínről. Az ellenőrzés alá vont 15 éves fiú a rendőrök kérdésére elmondta, hogy egy miskolci gyermekvédelmi intézmény neveltje, azonban onnan engedély nélkül eltávozott.

A rendőrök az intézeti szökött fiatalt további intézkedés céljából előállították a területileg illetékes Miskolci Rendőrkapitányságra, ahonnan a szükséges adategyeztetéseket követően visszavitték az elhelyezésére kijelölt gyermekotthonba.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek