2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

 Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. március 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.
Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság négy személlyel szemben. A nyomozás adatai szerint Encs-Fügödön, a Dankó Pista utcában 2014. március elsején 20 órakor négyen megjelentek egy helyi portán, majd bántalmazták az ingatlan tulajdonosait. A bejelentést követően a rendőrök azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították az encsi 19 éves P. Krisztiánt, a 37 éves H. Gábort és két fiatalkorú tásukat.

A megye rendőri szervei 2014. március elsején négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság három férfivel tulajdon elleni szabálysértés, az Ózdi Rendőrkapitányság pedig egy személlyel garázdaság elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek