2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: Visszakísérve

A rendőrök két intézeti felügyelet alól magát kivonó fiatalt kísértek vissza egy miskolci gyermekvédelmi otthonba. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 28-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök 15 óra 40 perckor Miskolcon, a Zsolcai kapuban intézkedés alá vontak két lányt, akik a rendőröknek elmondták, hogy az egyik miskolci gyermekvédelmi intézet lakói, ahonnan engedély nélkül eltávoztak.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársai visszaszállították a gyermekvédelmi intézménybe az elkószált 17 és 13 éves lányokat, akiket az intézmény nevelőjének sérülés és panaszmentesen átadtak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek