2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Készenléti Rendőrség: nem állt meg a rendőri jelzésre

A Készenléti Rendőrség járőrei egy sárospataki férfit kívántak gépjárművével megállítani és igazoltatni, aki azonban a rendőri jelzésnek és felszólításnak nem tett eleget és autójával tovább hajtott.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 26-án a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 
A rendőrök 3 óra 25 perckor Sárospatak, Kazinczy Ferenc úton intézkedést alá akarták vonni egy Opel Astra típusú személygépjármű sofőrjét, aki azonban a rendőri felszólításnak és jelzésnek nem tett eleget és gázt adva továbbhajtott. A rendőrök az engedetlen gépjármű után hajtottak, majd pár kilométer megtétele után a férfi önként megállt és alávetette magát az intézkedésnek.

A gépjárművet kormányzó férfivel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

 

A járőrök a 29 éves M. Tibor helyi lakost előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, aki ellen büntetőeljárás indult.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…