2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: Tűzoltás

A Készenléti Rendőrség járőrei egy helyi buszjárat vezetőjének segítségével intézkedtek egy égő háznál.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. február 3-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök a Torontáli és a Lyukói út kereszteződésétől Lyukóbánya irányába haladtak, amikor 21 óra 35 perckor egy elhagyatott ingatlannál vészvillogót használó buszjáratra lettek figyelmesek. Mint utóbb kiderült a jármű sofőrje ily módon jelezte, hogy a bekerített ingatlanban tűz van. A busz takarásából kilépve a rendőrjárőr is azonnal érzékelte a lakásból felvillanó lángokat.

 

A járőrök a buszvezető által felajánlott tűzoltó készülékkel, az élet- és vagyon biztonság megóvása érdekében, megkezdték a tűz oltását a katasztrófavédelmi szakemberek kiérkezéséig.

A szemle során megállapítást nyert, hogy az égő ingatlanban emberek nem tartózkodtak, így személyi sérülés nem történt.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek