2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Készenléti Rendőrség: Tettenért garázda

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak a Lyukóvölgyben egy férfit, aki volt feleségét inzultálta.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 3-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

Lakossági bejelentés kapcsán a rendőrök szolgálatellátásuk során 12 óra 30 perckor megjelentek Lyukóvölgy, Őzugró-dűlő egyik családi házánál, mert onnan egy kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító férfiről érkezett jelzés. Egy középkorú férfi  volt feleségét szidalmazta, illetve a ház kerítését rugdosta, akit a Készenléti Rendőrök többször felszólították cselekménye abbahagyására, amelynek a felbőszült volt férj nem tett eleget.

 

Az 56 éves R. Istvánt a Készenléti Rendőrség egyenruhásai elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek