2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Készenléti Rendőrség: Tetten ért szánkós fatolvaj

A Készenléti Rendőrség járőrei fatolvajt értek tetten Csenyétén.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 26-án az Encsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök 15 óra 35 perckor Csenyéte külterületén ellenőrzés alá vontak egy helyi férfit, aki frissen vágott fát húzott egy szánkón. Az 45 éves M. Gyula a rendőrök kérdésére beismerte, hogy a tüzelőnek valót a közeli erdős területről vágta ki és tulajdonította el.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársai a csenyétei férfit elfogását követően előállították az Encsi Rendőrkapitányság Krasznokvajdai Rendőrőrsére, ahol vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek