2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Készenléti Rendőrség: Tetten ért garázda

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak Miskolcon egy férfit, aki élettársát inzultálta.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 18-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatellátásuk során lakossági bejelentés alapján 4 óra 30 perckor megjelentek az Erdő sor egyik családi házánál, mert onnan egy kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító férfiről érkezett jelzés. Egy középkorú férfi élettársát szidalmazta, fenyegette, illetve a ház kerítését rugdosta, akit a készenléti rendőrök többször felszólítottak cselekménye abbahagyására, amelynek a felbőszült volt férfi nem tett eleget.

A 46 éves M. Emilt a Készenléti Rendőrség egyenruhásai elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indult vele szemben eljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum