2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Készenléti Rendőrség: Szökött fiút fogtak

A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során egy nevelőszülőktől megszökött, eltűnés miatt körözött fiatallal szemben intézkedtek. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 25-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrs illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások 10 óra 15 perckor Ormosbánya, Középső utcában intézkedés alá vontak egy fiatal fiút, akinek igazoltatása során megállapították, hogy eltűnés miatt körözik, ugyanis 2014. márciusában ismeretlen helyre távozott nyékládházi otthonából.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a 16 éves fiút a szükséges további intézkedések céljából a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek