2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. április 26-án történt rendőrségi eseményeiből. Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság R. Ottó 46 éves helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 26-án 2 órakor Mezőkövesd belvárosának egyik szórakozóhelyén a gyanúsított előzetes szóváltást követően egy sörösüveggel megütött egy férfit. A bejelentést követően a rendőrök a támadót elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. április 26-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Encsi- és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a hatóság tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek