2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: Megerősített Taktaköz

A rendőrkutyák és lovak mintegy megkétszerezik a rendőrjárőrök hatékonyságát. A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Kutyás és Lovas Alosztály munkatársai szolgálati jelenlétükkel erősítik a taktaközi települések közbiztonságát.

A lovas rendőrjárőrök 2014 januárjában láttak el szolgálati feladatokat a Taktaköz településeinek nehezen megközelíthető területein. A kutyás rendőrök 2014. február 10-étől teljesítenek ugyanitt szolgálatot. A közterületek közbiztonsági megerősítését a Taktaharkányi Önkormányzat is támogatta.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársainak fő feladata a vagyon elleni bűncselekmények és szabálysértések megelőzése, az elkövetők tetten érése, valamint kapcsolattartás az érintett területeken élő állampolgárokkal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek