2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Készenléti Rendőrség: Más engedélyével imbolygott

A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a miskolci fiatalembert, aki engedély és papírok nélkül vitte el egy útra hozzátartozója segéd-motorkerékpárját. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 12-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálat ellátásuk során 12 óra 35 perckor Miskolc, Bábonyibérc soron egy segéd-motorkerékpárral közlekedő fiút vontak intézkedés alá, aki rendkívül bizonytalanul közlekedett kétkerekűjével. A fiatalember az ellenőrzés során elismerte, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik és amit rendőröknek először felmutatott az az édesapja nevére kiállított vezetői engedély volt.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársai a 15 éves miskolci fiatalkorút előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben okirattal való visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

„Ha naponta csak egyetlen mesét olvasol gyermekednek, az ötödik születésnapjáig 1825 mesét fogsz elolvasni neki. Minden szó számít. Minden mese számít…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum