2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Képviselői fogadóirodát nyit Szabadkán a Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjeként képviselői fogadóirodát nyitok a délvidéki Szabadka városában.
A Jobbik megalakulásától kezdve egységes nemzetben gondolkodik, és alapvető fontosságúnak tartja, hogy a csonkaországi mellett a külhoni magyarság képviseletét is ellássa. Ezért nyitottunk az idei év elején Székelyudvarhely mellett Szabadkán is pártirodát, amelyet azonban a szerb nemzetbiztonsági nyomás és megfélemlítés hatására kénytelenek voltunk bezárni.

A választásokat követően lehetőségünk nyílt arra, hogy ezt a problémát orvosoljuk. Amint az közismert, a nemrégiben megalakult magyarországi törvényhozás Trianon óta az első, amelynek képviselőit az összmagyarság választhatta meg; amint Kövér László házelnök úr fogalmazott, összmagyar parlament tagjai lehetünk. Az idei évtől tehát a magyar országgyűlési képviselőknek már nemcsak erkölcsi, hanem hivatali kötelességük is, hogy munkájukat ne csak az anyaország, hanem a Kárpát-medence és a világ összes magyarja érdekében végezzék. Ezért nagyon helyes az a jogszabályi rendelkezés, amely nem köti ki, hogy az állam által finanszírozott országgyűlési képviselői fogadóirodák a csonkaországban nyíljanak meg, hanem lehetőséget biztosít arra, hogy az elcsatolt területeinken is működjenek ilyen irodák.

Az ősz elején ezért első külhoni képviselői fogadóirodámat Délvidéken, Szabadkán fogom megnyitni. A korábban is rendszeres fogadóóráimat ezentúl itt fogom megtartani, és ahogy az eddigiekben, úgy ezentúl is várom majd délvidéki honfitársainkat, hogy mondják el üzeneteiket, javaslataikat, amelyeket továbbíthatok a magyar Országgyűlés felé, illetve forduljanak bizalommal hozzám bármilyen problémájukat illetően.

Szávay István országgyűlési képviselő, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum