2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Készenléti Rendőrség: ittas járművezetőt állítottak elő

Felsőzsolca, Miskolc – A rendőrök egy járművét ittasan vezető férfit állítottak elő, aki Felsőzsolcán egy kerítésnek ütközött autójával. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 16-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök telefonon történt bejelentés alapján jelentek meg 23 óra 10 perckor Felsőzsolca, Szent István úton, ahol a 23 éves Cs. László alsózsolcai lakos az általa vezetett autójával az egyik családi ház kerítésébe hajtott.

A helyszínen elvégzett légalkohol mérés a sofőr ittasságát mutatta, aki egyébként az ütközés során sérülést is szenvedett, így további vizsgálata és vérvétel elvégzése céljából az időközben kiérkező mentőszolgálat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba szállította a rendőrök közreműködésével.

Cs. Lászlóval szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított a rendőrség büntetőeljárást.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek