2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sárospatak, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. május 17-én történt rendőrségi eseményeiből. A megye rendőri szervei 2014. május 17-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci, a sárospataki és a tiszaújvárosi járőrök egy-egy fővel garázdaság, az ózdi és kazincbarcikai rendőrök szintén egy-egy fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a Miskolci Rendőrkapitányság kettő a Szerencsi Rendőrkapitányság további egy személyt vett őrizetbe, akikkel szemben a hatóság elfogatóparancsot bocsátott ki, míg hozzátartozók közötti erőszak miatt szintén a Szerencsi Rendőrkapitányság alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy férfivel szemben.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Az Encsi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az 58 éves Sz. Bertalan helyi lakos ellen, aki 2014. május 17-én 17 órakor Encs egyik szórakozóhelyén előzetes szóváltást követően egy úgynevezett tapétavágó késsel többször vitapartnere irányába vágott, de sérülés nem keletkezett.

Sz. Bertalant a járőrök elfogták és az Encsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek