2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Készenléti Rendőrség: iskolát kerültek, eltűntek

A Készenléti Rendőrség járőrei két iskolakerülő és két eltűnt gyermeket találtak meg Miskolcon, illetve Alsózsolcán.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. május 15-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 11 óra 45 perckor Alsózsolcán járőröztek, amikor az egyik utcában ellenőrzés alá vontak két 14 éves gyermeket, akik elmondták, hogy egy órája engedély nélkül jöttek el a helyi iskolából, így a rendőrök visszakísérték őket az iskolába, ahol az igazgatónak átadták őket.

A rendőrök 17 óra 15 perckor Miskolc Lyukóvölgyben teljesítettek szolgálatot, amikor egy 16 éves fiút igazoltattak, akivel kapcsolatban megállapították, hogy korábban engedély nélkül távozott egy gyermekvédelmi intézményből, így őt előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, majd a szükséges egyeztetést követően gyermekotthonba vitték.

További szolgálatuk során a járőrök 20 óra 50 perckor Miskolc, Szeles utcájának egyik buszmegállójában vontak ellenőrzés alá vontak egy 14 éves fiút, aki – amint kiderült – már két napja volt távol engedély nélkül egy szintén helyi gyermekintézményből, ahová az egyenruhások őt is visszavitték.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek