2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Készenléti Rendőrség: Gyanús növényi törmelék

A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak Miskolcon egy fiatalt, akinél ruházat átvizsgálás során kábítószer gyanús anyagot találtak.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 15-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 11 óra 20 perckor Miskolcon a Baross Gábor és a Szinva utcák kereszteződésében igazoltattak egy 20 éves fiatalembert, aki az intézkedéskor zavartan viselkedett és ruházatának átvizsgálása során pénztárcájából kábítószer gyanús anyag került elő.

 

M. Richárd felsőzsolcai lakost a Készenléti Rendőrség munkatársai további intézkedés végett előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum