2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Indul a Jobbik aláírásgyűjtése az ingyenes gettófelszámolásért

Indul a Jobbik aláírásgyűjtése az ingyenes gettófelszámolásért – jelentette be Jakab Péter hétfőn Miskolcon. A párt azok után döntött az aláírásgyűjtés meghirdetése mellett, miután Kriza Ákos tárgyalás nélkül vette le a múlt heti közgyűlés napirendjéről a Jobbik ingyenes gettófelszámolásról szóló javaslatát. Jakab Péter szerint minden kifizetett kétmillió forint felér egy hűtlen kezeléssel akkor, amikor a telepeket pénz nélkül is meg lehet szüntetni.

Az önkormányzati képviselő úgy véli: az, hogy a Fidesz kétmillió forintokkal akarja távozásra bírni a renitenseket nem más, mint a kormányzati rendtemetés kudarca, hiszen jogállamban a rendbontónak nem azért kell elhagynia az önkormányzat lakását, mert ezért pénz kap, hanem mert nincs más választása. A Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata ezt szemléltette szombaton, amikor a számozott utcákban bejárást tartva hívták fel a hatóságok figyelmét arra: azt, aki „drogtanyát” működtet egy önkormányzat ingatlanban, vagy lopja az áramot, nem pénzzel, hanem a törvény erejével kell távozásra bírni. Mint mondta, ez alapján a telep javát ingyen ki lehetne üríteni, ez mellesleg a fennálló jogszabályok alapján a város kötelessége is lenne.


https://www.youtube.com/watch?v=_9kqKVXdNjQ&feature=youtu.be

Jakab Péter közölte: addig gyűjtik a miskolciak támogató aláírásait, amíg a Fideszt rá nem kényszerítik az ingyenes gettófelszámolás elfogadására. Az aláírásokat a Jobbik miskolci irodájában (Széchenyi u. 52.) várják hétköznaponként 10:00 – 14:00 között, valamint a Villanyrendőrnél lévő standnál 15:00 – 17:00 között.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum