2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Készenléti Rendőrség: Előállított farkaslyuki garázda

Egy farkaslyuki szórakozóhelyen alkalmi ismerősét bántalmazó férfivel szemben intézkedtek a Készenléti Rendőrség egyenruhásai.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 17-én az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 17 óra 35 perckor lakossági bejelentést követően megjelentek egy farkaslyuki italboltnál, mert onnan egy verekedő férfiról érkezett bejelentés. A helyszínen beszerzett információk alapján az 55 éves O. István előzetes szóváltást követően bántalmazta alkalmi ismerősét.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő 55 éves helyi férfit a rendőrök további intézkedés céljából előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek