2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Készenléti Rendőrség: Előállított farkaslyuki garázda

Egy farkaslyuki szórakozóhelyen alkalmi ismerősét bántalmazó férfivel szemben intézkedtek a Készenléti Rendőrség egyenruhásai.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 17-én az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 17 óra 35 perckor lakossági bejelentést követően megjelentek egy farkaslyuki italboltnál, mert onnan egy verekedő férfiról érkezett bejelentés. A helyszínen beszerzett információk alapján az 55 éves O. István előzetes szóváltást követően bántalmazta alkalmi ismerősét.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő 55 éves helyi férfit a rendőrök további intézkedés céljából előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek