2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: Előállított bőcsi garázdák

A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a két férfit, akik Bőcsön verekedtek össze. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 2-án a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsének illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 0 óra 35 perckor Bőcsön a Hősök terén intézkedés alá vontak egy társaságot, melynek a tagjai előzetes szóváltást követően egymásnak estek és jogosnak vélt sérelmeiket a náluk lévő baltával és vascsővel kívánták megtorolni.

 

A kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító L. Sándor 44 éves bőcsi lakost és fiatalkorú gyermekét a Készenléti Rendőrség munkatársai a helyszínen elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

A terheltekkel szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek