2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Készenléti Rendőrség: Eljárás alá vont okirattal visszaélő

A Készenléti Rendőrség járőrei egy fiatal férfit fogtak el, aki egy ismerőse nevére kiállított hatósági igazolvánnyal utazott.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 24-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök a helyi busztársaság jegyellenőreinek bejelentés alapján 12 óra 40 perckor megjelentek Miskolcon a Lyukói úton lévő buszmegállónál, mert ott a jegyellenőrök ellenőrzés alá vontak egy személyt, aki nem a saját nevére kiállított hatósági igazolvánnyal utazott.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 18 éves P. András miskolci lakos egy ismerősétől kérte kölcsön hatósági igazolványát és azzal jogosulatlanul, ingyen vette igénybe a helyi buszjárat szolgáltatását.

A járőrök a fiatalt a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…