2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Készenléti Rendőrség: eljárás alá vont okirattal visszaélő

A Készenléti Rendőrség járőrei egy fiatal nőt fogtak el, aki egy ismerőse diákigazolványával akart menetjegyet vásárolni.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 15-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 A rendőrök telefonos bejelentés alapján 16 óra 30 perckor megjelentek Sajóládon a Rákóczi utcai buszmegállóban, mivel egy személy a Volán egyik buszjáratára egy nem a nevére kiállított diákigazolvány felhasználásával akart menetjegyet váltani.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 18 éves Sz. Nikolett helyi lakos egy ismerősétől kérte kölcsön diákigazolványát és ezt felmutatva kívánta a kedvezményes jegyet megvásárolni.

A járőrök Sz. Nikolettát a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…