2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Készenléti Rendőrség: Elfogták az ittas járművezetőt

Parkoló autónak hajtott, majd a helyszínről eltávozott gépkocsijával, de a rendőrök fél óra múlva elfogták és büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 25-én a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására a járőrök 4 óra 40 perckor Felsőzsolcára mentek ki intézkedni, mert onnan anyagi káros közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. A kiinduló adatok szerint egy fekete színű, Volkswagen típusú személygépkocsi egy parkoló autónak hajtott, majd az anyagi kárt okozó járművezető a helyszínről eltávozott.

A járőrök a kárt okozó gépkocsi nyomába eredtek, majd a közeli Sajóládra érve a település egyik kapubeállójában egy fekete színű, Volkswagen Golf típusú személyautóra lettek figyelmesek, melynek a bal oldala össze volt törve.

A jármű tulajdonosa a ház udvarán tartózkodott, akit a járőrök kérdőre vontak és elszámoltattak. A szemmel láthatóan ittas állapotban lévő, zavartan viselkedő férfi a rendőröknek elismerte, hogy mintegy fél órával korábban a gépjárművét vezetve ő okozta a balesetet, azonban a helyszínről ittassága miatt eltávozott.

Mivel a helyszíni ellenőrzés során a jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a készenléti rendőrök a 24 éves, sajóládi N. Krisztiánt további véralkohol-vizsgálat céljára előállították.

 

Az anyagi káros közúti balesetet okozó, majd a helyszínről eltávozó férfivel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek