2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Készenléti Rendőrség: Bódult állapotban tántorgott

A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak Kurityánból egy fiatalt, akiknél a ruházatátvizsgálás során kábítószergyanús anyagokat találtak.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 18-án a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 16 óra 35 perckor Kurityán belterületén intézkedés alá vontak egy férfit, mivel járása nagyon bizonytalan volt, zavartan viselkedett és szemmel láthatóan bódult állapotban volt. Az igazoltatott személy elmondta a járőröknek, hogy mintegy fél órája „gyújtott rá” az internetről rendelt „biofűre” attól van ilyen állapotban. A férfinél megtartott ruházat- és csomagátvizsgálás során a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak.

Készenléti Rendőrség munkatársai a kurityáni 30 éves O. Zoltánt további intézkedés céljából előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum