2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Készenléti Rendőrség: Bódult állapotban tántorgott

A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak Kurityánból egy fiatalt, akiknél a ruházatátvizsgálás során kábítószergyanús anyagokat találtak.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. június 18-án a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 16 óra 35 perckor Kurityán belterületén intézkedés alá vontak egy férfit, mivel járása nagyon bizonytalan volt, zavartan viselkedett és szemmel láthatóan bódult állapotban volt. Az igazoltatott személy elmondta a járőröknek, hogy mintegy fél órája „gyújtott rá” az internetről rendelt „biofűre” attól van ilyen állapotban. A férfinél megtartott ruházat- és csomagátvizsgálás során a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak.

Készenléti Rendőrség munkatársai a kurityáni 30 éves O. Zoltánt további intézkedés céljából előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…