2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: Biztonsági intézkedés Sajóládon

A Készenléti Rendőrség járőrei otthonába szállították azt a fiatalt, aki hazafelé lekéste az utolsó buszjáratot.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 26-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 20 óra 50 perckor Sajóládon, a Dózsa György úton lévő buszmegállóban felfigyeltek egy összekucorodott, a hidegtől didergő fiatalra. A fiatalember a járőrök kérdésére elmondta, hogy barátainál volt, azonban lekéste a Miskolcra induló utolsó buszjáratot, ezért hajnalig kell várnia a következő távolsági buszra.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársai biztonsági intézkedés keretében az átfázott 15 éves fiút miskolci otthonába szállították.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek