2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Készenlétben: visszavitték az intézeti szökötteket

A Készenléti Rendőrség járőrei intézeti szökött fiatalokkal szemben intézkedtek Miskolcon és Csernelyen.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 1-jén a Miskolci-, valamint az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

Az egyenruhások Miskolcon, a Búza téri autóbusz-pályaudvaron 21 óra 10 perckor gyalogos járőri szolgálatot láttak el, amikor két fiatalkorút vontak ellenőrzés alá. Az igazoltatott 17 és 16 éves fiatalemberek a rendőrök kérdéseire elmondták, hogy egy alsózsolcai gyermekotthon lakói, azonban onnan egy órája engedély nélkül eltávoztak.

A készenléti rendőrök az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén, Csernely valamint Farkaslyuk településeken láttak el gyalogos közterületi járőrszolgálatot. A járőrök 23 óra 30 perckor megjelentek egy csernelyi ingatlannál, mivel felmerült, hogy ott egy megyaszói gyermekvédelmi intézetből szökött fiatal tartózkodik. A lakcímellenőrzés során az egyenruhások intézkedés alá vonták az intézeti felügyelet alól magát önkényesen kivonó 15 éves fiút.

 

A rendőrök a három intézeti szökött fiatalt további intézkedés céljából előállították a területileg illetékes Miskolci-, illetve Ózdi Rendőrkapitányságra, ahonnan a szükséges adategyeztetéseket követően visszavitték őket az elhelyezésükre kijelölt intézménybe.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek