2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Készenlétben: visszakísérték az intézeti szököttet

A Készenléti Rendőrség járőrei lopáson tetten ért, intézeti szökött fiatalemberrel szemben intézkedtek Miskolcon.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 31-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 16 óra 30 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására  egy Miskolc belvárosi élelmiszerüzletbe mentek ki intézkedni, mivel onnan egy lopáson tetten ért tolvaj elfogásáról érkezett bejelentés.

A boltból két tábla csokoládét jogtalanul eltulajdonítani szándékozó 16 éves fiatalember a rendőröknek elmondta, hogy három napja szökött meg egy helyi gyermekvédelmi intézetből.

Az intézkedő rendőrök haladéktalanul felvették a kapcsolatot a fiatalkorú fiú által megnevezett gyermekvédelmi intézettel, ahonnan megerősítették, hogy a fiú onnan tűnt el. A rendőrök a szükséges egyeztetést követően a fiút visszavitték az intézetbe, egyben vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek