2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Készenlétben: visszakísérték az intézeti szököttet

A Készenléti Rendőrség járőrei lopáson tetten ért, intézeti szökött fiatalemberrel szemben intézkedtek Miskolcon.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 31-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 16 óra 30 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására  egy Miskolc belvárosi élelmiszerüzletbe mentek ki intézkedni, mivel onnan egy lopáson tetten ért tolvaj elfogásáról érkezett bejelentés.

A boltból két tábla csokoládét jogtalanul eltulajdonítani szándékozó 16 éves fiatalember a rendőröknek elmondta, hogy három napja szökött meg egy helyi gyermekvédelmi intézetből.

Az intézkedő rendőrök haladéktalanul felvették a kapcsolatot a fiatalkorú fiú által megnevezett gyermekvédelmi intézettel, ahonnan megerősítették, hogy a fiú onnan tűnt el. A rendőrök a szükséges egyeztetést követően a fiút visszavitték az intézetbe, egyben vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek