2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Kerékpártolvajt keres a rendőrség

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat több rendbeli lopás miatt. A rendelkezésre álló információk szerint 2013. február hónaptól Kazincbarcikán a társasházak alagsorában lévő a pince- illetve tároló helyiségekbe lakat levágás és zártörés módszerével ismeretlen tettes behatolt, ahonnan jellemzően kerékpárokat tulajdonított el.

Az eltulajdonított kerékpárok:

-Egyedi építésű Specialized Svorx típusú mountainbike kerékpár, „Mavric” típusú nikkelezett felnikkel, (a küllők is nikkelezettek), „Rockshokx” típusú sárga színű első teleszkóp, két oldalán barna színű matrica „Fox” felirattal, oszlopain rózsaszín színű rugóerő állító tekerő gomb, az első agyon kör alakú mágnes az amerikai típusú kerékpár computerhez (a computer is a kerékpáron volt), a hátsó lámpa irányjelzővel szerelt típus, az első lámpa sárga nyomógombos „Power beam” típusú, valamint egy fém házas első lámpa aminek típusa White Led, „Shimano xt” típusú pedál, hajtás rendszer, váltó- és fék rendszer. A kerékpáron a vázon van két „Hajrá Magyarok” felirat, ami egy korábbi sérülést rejt el.

A kerékpáron lévő gumik limitált szériások, azokból elég kevés készült. A gumik mérete: 26×195. A kerékpárban a hajtás nem működött, azaz ugrott azzal haladni nem lehet. A fék és a váltó bovden lazára volt engedve, valamint a kerék is le volt engedve.

 

– Merida 20 MD márkájú, gyári piros-fehér színű férfi vázas, elől hátul tárcsafékes MTB kerékpár. A kerékpár fényképét mellékelem.

 

– Skarpea típusú férfi vázas Mountain Bike kerékpárt

 

Az eltulajdonított kerékpárok egy részéről a sértettek fényképeket bocsátottak a rendőrség rendelkezésére.

A Rendőrség kéri, hogy aki a kerékpárok eltulajdonításával, illetve a tolvajjal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 48/510-550-es telefonszámot illetve az ingyenes 112-es segélyhívót.

A bejelentő személyét a Rendőrség bizalmasan kezeli.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek