2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Kamarai elismerés rendőröknek

Kamarai elismerés rendőröknek

Kamarai elismerés rendőröknekA Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Elnöke – megköszönve a közbiztonságért, bűnüldözésért végzett áldozatos munkát – a Rendőrség napja alkalmából tárgyjutalmakat adott át a megyei rendőr-főkapitányságon.

Április 23-án rendhagyó együttműködési megbeszélésre, egyúttal ünnepi rendezvényre is sor került a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A szakmai találkozón Veres Károly, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Elnöke kiemelte, hogy a kamara illetve a megyei rendőr-főkapitányság között fennálló megállapodás eredményeként az együttműködés az utóbbi időszakban mind szorosabbá és hatékonyabbá vált.

A testület vezetősége nevében megköszönte a jelenlévő rendőri vezetőknek, illetve fegyver-engedélyügyi területen dolgozó szakemberek közbiztonságért, bűnüldözésért, továbbá a magánbiztonsági ágazat tevékenységének elősegítése érdekében végzett áldozatos munkáját, majd

Kamarai elismerés rendőröknek

-Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője,

Kamarai elismerés rendőröknek

-Farkas József r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója, továbbá

Kamarai elismerés rendőröknek

-Milasán Sándor r. őrnagy, az Ózdi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály engedélyügyi előadója, valamint

-Flórusz Klára közalkalmazott, a Miskolci Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály engedélyügyi előadója (aki az elismerést későbbi időpontban, a Miskolci Rendőrkapitányságon veszi majd át)

részére festmény tárgyjutalmakat adott át.

 

Az ünnepi rendezvényen megjelent többek között Matuscsák Sándor a kamara megyei szervezetének gazdasági alelnöke, Varga István titkár, továbbá Vanczák Zoltán r. alezredes, a főkapitányság humánigazgatási szolgálatának vezetője is.

A találkozón ez követően a felek áttekintették a fennálló együttműködési megállapodás végrehajtásának tapasztalatait, illetve a következő időszakban előttük álló legfontosabb feladatokat.

Kamarai elismerés rendőröknek Kamarai elismerés rendőröknek Kamarai elismerés rendőröknekKamarai elismerés rendőröknek

 

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek