2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Kábítószer-kereskedők elfogása Ózdon

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr Főkapitányság Bükk Közterületi Támogató Alosztály, és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai is részt vettek abban az összehangolt akcióban Ózdon, amelynek eredményeként három főt vettek őrizetbe.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 41 éves ózdi, és egy 28 éves borsodszentgyörgyi férfival, valamint egy 27 éves szintén helyi nővel szemben. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr Főkapitányság Bükk Közterületi Támogató Alosztály, valamint az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai hajtották végre az összehangolt akciót. A rendőrök 2019. augusztus 29-én az átadáskor fogták el a gyanúsítottakat az ózdi férfi ingatlanja előtt, amelynek során több mint fél kilogramm kábítószert is lefoglaltak.

A nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, őket őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek