2024. 08. 25. vasárnap

Lajos, Patricia
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Jövő szeptemberig börtönben marad az ír gázoló

Jövő szeptemberig biztosan börtönben marad az ír gázoló – erről Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter beszélt pénteki budapesti sajtótájékoztatóján az ír igazságügyi minisztériumra hivatkozva.
Hozzátette: az ír minisztérium tájékoztatása szerint az ír legfelsőbb bíróság a napokban hoz döntést arról, hogy Francis Ciarán Tobinnak legalább mennyi időt kell büntetés-végrehajtási intézetben töltenie. Ez legkevesebb 595 nap lesz, az ír jog szerint nincs lehetőség arra, hogy ennél előbb akár csak feltételesen is szabadlábra kerüljön – mondta.

 

A sajtótájékoztatóval egy időben Francis Ciarán Tobint a Liszt Ferenc-repülőtérre viszik, ahol elítéltként átadják az Interpol ír munkatársainak, és a férfi Írországban folytatja a Magyarországon megkezdett szabadságvesztés letöltését – közölte a miniszter.

 

Az ír gázoló kora este hagyja el Magyarországot.

 

MTI

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek