2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

A Fidesz elszámoltatás helyett a bankokon segít

A január 14-i csepeli rendkívüli testületi ülésen elfogadták, hogy a csepeli önkormányzat 2013. december 31-én fennálló adósságállományát az állam átvállalja. Ezáltal „természetesen” megint csak a bankok, a hitelezők járnak jól, mert hozzájutnak – a lakosság rovására – az egyébként szinte behajthatatlan pénzükhöz. Mivel a kormány átvállalta minden település tartozását, várható, hogy a befizetett adónkból újabb horribilis összeg tűnik el a bankok kasszáiban.
A korábban az MSZP-s városvezetés által felelőtlenül felvett kölcsönök egészét a magyar polgárok pénzéből fizetik ki. A Németh Szilárd vezette csepeli Fidesz elszámoltatás helyett a magyar adófizetőkkel fizetteti ki a szocialista városvezetés adósságát.

A Jobbik elfogadhatatlannak és álságosnak tartja a Fidesz elszámoltatását, mert három év alatt nem tudott érdemi eredményt felmutatni ezen a terén sem. 2010-ben nem erre kapott felhatalmazást a Fidesz, úgy tűnik a választók már nem olyan fontosak. Jól látható, hogy egy tőről fakad a vörös és a narancs, hisz a szegfűs múltat inkább elsimítják a valós felelősségre vonás helyett.

Lehmann Viktor országgyűlési képviselőjelölt, a csepeli Jobbik elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…