2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Jogosítvány nélküli járművezetőt szűrtek ki a járőrök

Vezetői engedély nélkül vezette autóját Ózdon az a 32 éves férfi, akit a rendőrök még azelőtt kiszűrtek a fogalomból, hogy balesetet okozhatott volna.

Engedély nélküli vezetés valamint-, érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés szabálysértések miatt tettek feljelentést az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei egy 32 éves ózdi férfival szemben. A járművezető 2017. október 22-én 22 óra körül közlekedett autójával Ózd belterületén, amikor megállították a rendőrök. Az ellenőrzés során azonnal kiderült, hogy a férfi úgy vezeti járművét, hogy a járművezetéstől el van tiltva, vezetői engedéllyel nem rendelkezik, illetve autójának műszaki érvényessége lejárt.

A férfit az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy vezetői engedély megszerzése nélkül, továbbá nem megfelelő műszaki állapotban lévő járművel a közúti forgalomban részt venni fokozott kockázatot jelent.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek