2023. 06. 4. vasárnap

Bulcsú
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF

Jogosítvány nélküli járművezetőt szűrtek ki a járőrök

Vezetői engedély nélkül vezette autóját Ózdon az a 32 éves férfi, akit a rendőrök még azelőtt kiszűrtek a fogalomból, hogy balesetet okozhatott volna.

Engedély nélküli vezetés valamint-, érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés szabálysértések miatt tettek feljelentést az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei egy 32 éves ózdi férfival szemben. A járművezető 2017. október 22-én 22 óra körül közlekedett autójával Ózd belterületén, amikor megállították a rendőrök. Az ellenőrzés során azonnal kiderült, hogy a férfi úgy vezeti járművét, hogy a járművezetéstől el van tiltva, vezetői engedéllyel nem rendelkezik, illetve autójának műszaki érvényessége lejárt.

A férfit az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy vezetői engedély megszerzése nélkül, továbbá nem megfelelő műszaki állapotban lévő járművel a közúti forgalomban részt venni fokozott kockázatot jelent.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták. …

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…