2021. 12. 2. csütörtök

Melinda, Vivien
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Jogosítvány nélküli járművezetőt szűrtek ki a járőrök

Vezetői engedély nélkül vezette autóját Ózdon az a 32 éves férfi, akit a rendőrök még azelőtt kiszűrtek a fogalomból, hogy balesetet okozhatott volna.

Engedély nélküli vezetés valamint-, érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés szabálysértések miatt tettek feljelentést az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei egy 32 éves ózdi férfival szemben. A járművezető 2017. október 22-én 22 óra körül közlekedett autójával Ózd belterületén, amikor megállították a rendőrök. Az ellenőrzés során azonnal kiderült, hogy a férfi úgy vezeti járművét, hogy a járművezetéstől el van tiltva, vezetői engedéllyel nem rendelkezik, illetve autójának műszaki érvényessége lejárt.

A férfit az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy vezetői engedély megszerzése nélkül, továbbá nem megfelelő műszaki állapotban lévő járművel a közúti forgalomban részt venni fokozott kockázatot jelent.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum