2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Jogosítvány nélkül az árokba

Az apa sérülései végül elárulták, hogy ott volt fiatalkorú fia mellett, aki balesetet okozott Bódvaszilason.

A bejelentés szerint az árokba hajtott, majd felborult egy autó 2019. január 12-én 23 óra 20 perc körül a 27-es számú főúton, Bódvaszilas és Perkupa közötti útszakaszon. Az elsődleges adatok szerint a járművet egy 15 éves bódvalenkei fiú vezette, aki nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A balesetben a sofőr nem sérült meg, de a nyomok arra engedtek következtetni, hogy más, vagy mások viszont igen. Az adatgyűjtés eredményeként hamar kiderült, hogy az autóban ült a fiú 36 éves édesapja is, aki a baleset után elhagyta a helyszínt.

Az Edelényi Rendőrkapitányság Bódvaszilasi Rendőrőrse a személyi felelősség tisztázása érdekében vizsgálja a baleset pontos körülményeit.  

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a járművezetés egyik nélkülözhetetlen feltétele, hogy járművet csak az vezethet, aki a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek