2024. 05. 7. kedd

Gizella
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Itt jártunk! – A látható rendőrség!

A rendőrök akkor is szolgálatban vannak, ha éppen az állampolgárok nem látják őket. Hogy erről mindenki értesüljön a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai úgynevezett „Itt jártunk” kártyát hagynak a postaládákban.

 

Újszerű és nagyszerű programba fogott a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság. A járőrök azokon a területeken, ahol éjszakai ellenőrzéseket végeznek, de jogsértésre utaló körülményeket nem találnak, értesítést hagynak az ott lakók postaládájában. Az üzenő lap tartalmazza az ellenőrzés tényét, időpontját, illetve a kapitányság valamennyi elérhetőségét.

A kezdeményezés alapját voltaképpen azok a lakossági visszajelzések adták, amelyek szerint nem látják a rendőröket, nem tudnak velük kapcsolatot teremteni. A kapitányság vezetője ezért, mintegy demonstratív és tájékoztató jelleggel rendszeresítette az „Itt jártunk” kártyát.

 

 

A MI Rendőrségünk Önökért!

A rendszer bevált! Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az érintettek pozitívan értékelik a kezdeményezést, amit számos visszajelzés is igazol. Ráadásul nem egy esetben hasznos információk is eljutnak a rendőrökhöz. Köszönjük.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek