2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
Őrizetben a csuklyás rablók

Ismerős arcok – miskolci betörők buktak le

Ismerős arcok – miskolci betörők buktak leA vagyonvédelemre fordított pénz megtérül! Ezt a tételt támasztja alá az is, hogy a közelmúltban egy miskolci étterem gazdasági épületét visszatérően dézsmáló betörőpárost ismertek fel, majd vettek őrizetbe az ipari kamera képfelvételei alapján a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai.

Július végén-augusztus elején rövid időn belül kétszer is ugyanazon miskolci étterem gazdasági épületét károsította meg két helyi illetőségű betörő. A vendégnek nem igazán nevezhető látogatók mindkét esetben reggelre virradóan látogatták meg a vendéglátóhelyet, ahonnan különféle élelmiszereket, fűszereket és konyhagépeket tulajdonítottak el mintegy fél millió forint értékben.

Úgy vigyázza házát, hogy ne lássa kárát!

A vagyonvédelemre fordított összeg idővel megtérül! A 17 alkalommal már büntetett 38 éves B.F. miskolci lakost az ipari kamera felvételein a miskolci zsaruk immáron „jó” ismerősükként üdvözölhették. Társával – a szintén nem makulátlan – idáig „mindössze” egyszer büntetett és időközben beazonosított 29 éves B.I-vel nem sokkal később ugyanis már a Miskolci Rendőrkapitányság vendégszeretetét élvezhette a konyhai beszerzést sajátságosan értelmező páros.

A bevezetett rendőri intézkedéseknek köszönhetően az eltulajdonított értékek nagy része az eljárás során lefoglalásra került, a két elkövető gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmények elkövetését beismerte. A nyomozók adatai alapján a két „hívatlan vendégnek” a fentieken kívül még több miskolci garázsbetörés is – vendéglátós kifejezéssel élve – a „számlájára” írható.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek