2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
Kiásott egy sírt, hogy pénzt szerezzen - Előzetesben a fiatalkorú sorozat-tolvaj

Ippon-találat: azonnal elfogták a telefonbetyárokat

Ippon-találat: azonnal elfogták a telefonbetyárokat Két ózdi fiatalember az éjszakai órákban úgy gondolta, hogy erősebbek egy nyilvános fülkénél. A garázdák több, mondhatni ippont érő találatot is bevittek a készüléknek – de a térfigyelő kamera felvételét követően a közterületi karatékákat a rendőrök hamar „leléptették” és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

Az Ózdon még május végén történt esetben az éjjeli órákban egy 15 éves és egy 21 éves ózdi fiatalemberre figyelt fel a térfigyelő kamera kezelője. A fiatalemberek hirtelen ötlettől vezérelten egy nyilvános telefonkészüléket kezdtek el ütni, rúgni.

A kapitányság ügyelete által a helyszínre küldött járőrök az elkövetőket szinte még a „tatami” közelében azonnal elfogták és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították.

A fiatalemberekkel szemben a rendőrség garázdaság vétsége miatt indított eljárást. Az elkövetők kihallgatásuk során azzal indokolták tettüket, hogy a telefonfülke elnyelte az általuk bedobott érmét.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyet gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek