2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Kiásott egy sírt, hogy pénzt szerezzen - Előzetesben a fiatalkorú sorozat-tolvaj

Ippon-találat: azonnal elfogták a telefonbetyárokat

Ippon-találat: azonnal elfogták a telefonbetyárokat Két ózdi fiatalember az éjszakai órákban úgy gondolta, hogy erősebbek egy nyilvános fülkénél. A garázdák több, mondhatni ippont érő találatot is bevittek a készüléknek – de a térfigyelő kamera felvételét követően a közterületi karatékákat a rendőrök hamar „leléptették” és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

Az Ózdon még május végén történt esetben az éjjeli órákban egy 15 éves és egy 21 éves ózdi fiatalemberre figyelt fel a térfigyelő kamera kezelője. A fiatalemberek hirtelen ötlettől vezérelten egy nyilvános telefonkészüléket kezdtek el ütni, rúgni.

A kapitányság ügyelete által a helyszínre küldött járőrök az elkövetőket szinte még a „tatami” közelében azonnal elfogták és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították.

A fiatalemberekkel szemben a rendőrség garázdaság vétsége miatt indított eljárást. Az elkövetők kihallgatásuk során azzal indokolták tettüket, hogy a telefonfülke elnyelte az általuk bedobott érmét.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyet gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek