2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Internet – offline

Általános iskolásoknak tartott előadást az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársa az internet előnyeiről és veszélyeiről.

Szabó Péter r. főtörzsőrmester, az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője 2015. május 5-én 9 órától bűnmegelőzési előadást tartott a helyi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola 8. osztályos tanulóinak.

Az interaktív foglalkozáson a diákok csoportbontásban dolgozták fel az „internet előnyei és hátrányai, a közösségi portálok veszélyei és a megfelelő jelszó” témaköreit, majd a feladat kidolgozását követően közösen megbeszélték az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A nyomozó többek között óva intette a diákokat, hogy személyes adataikat, illetve visszaélésre lehetőséget adó fényképeket tegyenek közzé, valamint kérte őket, hogy az ismeretlen „profilokat” gyanakvóan kezeljék, csak azokkal tartsanak kapcsolatot, akiket valóban ismernek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek