2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Idős, beteg nénit kerestek és találtak meg a rendőrök

Az elmúlt szerdán a kora délutáni órákban érkezett bejelentés a Sárospataki Rendőrkapitányságra, miszerint egy 80 éves beteg néni apróhomoki lakásáról elment a nagy hóban, hozzátartozói eddig eredménytelenül keresték.

A bejelentő elmondta azt is, hogy az idős asszonyon a nagy hideg ellenére mindössze csak melegítő és papucs volt, ezért nagyon aggódnak érte.

A sárospataki rendőrjárőrök azonnal a helyszínre siettek és módszeresen megkezdték az eltűnt néni felkutatását. A keresés hamarosan eredményre is vezetett, az eltűnt idős hölgyet a házától kb. 600 méter távolságban egy mezőgazdasági területen találták meg, akin ekkor már papucs sem volt. A rendőrök mentőt hívtak, így a nénit azonnal kórházba szállították.

A sárospataki rendőrök gyors, határozott és eredményes intézkedésének köszönhetően nem történt komolyabb tragédia, a néni szerencsésen megmenekült a kihűléstől.

A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek