2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hűtlen kezelők

Vádemelési javaslat egy testvérpárral szemben, akik cégeiket használták fel a törvénytelen ügyeltekhez. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés bűntettének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a kazincbarcikai 42 éves K. M. Nórával, fivérével a 37 éves edelényi M. Tamással és további két társukkal szemben.

 

A nyomozás adatai szerint 2011 szeptembere óta a nő és fivére fiktív selejtezéseket hajtottak végre, továbbá nem valós tartalmú kölcsönszerződést kötöttek, amely azt a célt szolgálta, hogy az érintett cég ellenérték nélkül, vagy a tényleges értéknél alacsonyabb áron szerezze be a működéséhez szükséges ipari munkagépeket.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben indított büntetőeljárást 2013. szeptember 5-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek