2023. 02. 3. péntek

Balázs
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Húsklopfolóval egyengette el a nézeteltérést

A rendőrök hamar elfogták azt a két férfit, akik a kazincbarcikai Csónakázótónál vesszővel, és húsklopfolóval egyengették el az egymás közötti nézeteltérést.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két 32 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak 2021. május 24-én 16 óra körül a kazincbarcikai Csónakázótónál a közös italozás közben összevesztek, majd összeverekedtek. A testi erőn túl egyikük egy bokorból letört vesszővel, míg a másik a táskájából elővett húsklopfolóval erősítette a küzdelmet. A vesszőt tartó férfi a verekedés végén eszméletét vesztve a földre esett.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, a két férfit, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A beismerő vallomást tett gyanúsítottak az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…