2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

Húsklopfolóval egyengette el a nézeteltérést

A rendőrök hamar elfogták azt a két férfit, akik a kazincbarcikai Csónakázótónál vesszővel, és húsklopfolóval egyengették el az egymás közötti nézeteltérést.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két 32 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak 2021. május 24-én 16 óra körül a kazincbarcikai Csónakázótónál a közös italozás közben összevesztek, majd összeverekedtek. A testi erőn túl egyikük egy bokorból letört vesszővel, míg a másik a táskájából elővett húsklopfolóval erősítette a küzdelmet. A vesszőt tartó férfi a verekedés végén eszméletét vesztve a földre esett.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, a két férfit, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A beismerő vallomást tett gyanúsítottak az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum