2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Húsklopfolóval egyengette el a nézeteltérést

A rendőrök hamar elfogták azt a két férfit, akik a kazincbarcikai Csónakázótónál vesszővel, és húsklopfolóval egyengették el az egymás közötti nézeteltérést.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két 32 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak 2021. május 24-én 16 óra körül a kazincbarcikai Csónakázótónál a közös italozás közben összevesztek, majd összeverekedtek. A testi erőn túl egyikük egy bokorból letört vesszővel, míg a másik a táskájából elővett húsklopfolóval erősítette a küzdelmet. A vesszőt tartó férfi a verekedés végén eszméletét vesztve a földre esett.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, a két férfit, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A beismerő vallomást tett gyanúsítottak az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek