2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Hogyan ne váljunk áldozattá?

Bűnmegelőzési előadás időseknek Martonyiban.
Az Edelényi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, Szabó Péter r. főtörzsőrmester 2015. október 3-án Martonyiban „Hogyan ne váljunk áldozattá?” címmel tartott lakossági bűnmegelőzési előadást a helyi idősek klubjában.

Az előadás családias légkörben, az időskorúak aktív részvétele mellett zajlott, melyen a rendőrségi szakember hasznos tanácsokat szolgáltatott az áldozattá válás megelőzésére és elkerülésére, annak érdekében, hogy ne károsítsák meg és ne csapják be a hallgatóság tagjait az esetlegesen ártó szándékkal közeledők.

Az előadó ezt követően az idősek védelmét szolgáló biztonságtechnikai eszközök használatát, az ajtóék, valamint az úgynevezett mini személyi riasztó működését szemléltette a jelenlévőknek, majd a találkozó kötetlen beszélgetéssel zárult, ahol a résztvevők kérdéseket tehettek fel és saját tapasztalataikat is megoszthatták egymással.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…