2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Hiába futottak a tolvajok

Menekülés közben még a ballasztként funkcionáló zsákmányuktól is megszabadultak azok a tolvajok, akik még így sem tudtak elreppeni a rendőrök elől. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság ügyeletére a napokban érkezett bejelentés szerint egy vattai ingatlan udvarán két idegen vélhetően a tulajdonos tudta nélkül autóalkatrészeket akar ellopni. A Bükkábrányi Rendőrőrs járőr párosa a helyszínen tetten érte a két elkövetőt, akik a zsákmány egy részével elfutottak. Nem jutottak azonban messzire. Hiába dobálták el menekülés közben a fém alkatrészeket, a rendőrök 30 méteren belül elfogták őket.
A két emődi elkövető beismerte tettét, velük szemben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást. A hatóság az ügyet gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni.
Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy miután a szemtanú észlelte a történteket azonnal értesítette a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…