2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Hétvégi ház bontókat értek tetten Miskolcon

Rendőrjárőrök és mezőőrök közösen fogták el azt a három férfit és egy nőt, akik egy hétvégi házat akartak elbontani a Lyukóvölgyben.
A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsére érkezett 2014. január 16-án a reggeli órákban bejelentés, miszerint egy szolgálatot ellátó lovas mezőőr tetten ért négy személyt, akik éppen egy hétvégi házat bontottak szét. A mezőőr a gyanúsítottakat cselekményük során megzavarta, akik elmenekültek a helyszínről, egy főt azonban sikerült visszatartania.

 

A kiérkező járőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a visszatartott férfi tettestársait. A 28 éves B. László miskolci lakost, a 25 éves H. Adrienn miskolci lakost, a 19 éves H. Endre ongai lakost és fiatalkorú társukat a rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek