2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

„Hét ellenszer a szer ellen”

Drogprevenciós programsorozatot indított útjára a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a 2014/2015. tanév végén a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvánnyal és Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen, további szervezetek bevonásával a kábítószerrel és az új pszichotróp anyagokkal kapcsolatos visszaélések megelőzésére drogprevenciós programot indított útra.  

A programsorozat hét elemből áll, melynek részei ráépülnek a köznevelésre és kiegészítik azt, hasznos bűnmegelőzési ismereteket adva fiataloknak és szüleiknek a nyári szünetre.

A kurzus első állomását 2015. május 18-án 10 órától Miskolcon, az Ady Endre Művelődési Házban tartották a középiskolák 9-10. évfolyamán tanulók részére „Drogprevenció és közlekedésbiztonság” címmel. A téma előadója Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára Klobusitzky György volt. A szakember az előadóteret diszkónak rendezte be, interaktív előadása teltház előtt zajlott.

A kétórás műsor színvonalát az előadó zenével, képekkel, füst- és buborékfújó gépekkel tette emlékezetessé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek