2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Házkutatást tartanak Stohl Andrásnál

Házkutatást tartanak Stohl Andrásnál

Házkutatást tartanak Stohl AndrásnálA dunakeszi rendőrség nyomozati intézkedéseket folytat Stohl András házánál – közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-kapitányság szóvivője. Ezt az MTI azon kérdésére válaszolta, miszerint igaz-e, hogy jelenleg házkutatást tartanak a színész házában. A szóvivő hozzátette, hogy a rendőrség péntekre ígér bővebb tájékoztatást. Szombaton otthonából állította elő a rendőrség Stohl Andrást, mert hajnalban közlekedési balesetet okozott Budapest és Fót között. A dunakeszi kapitányság a meghallgatása után hazaengedte a színész-műsorvezetőt. Stohl a szemtanúk szerint a baleset idején láthatóan ittas volt.

Az orvos szakértői vélemény szerint a vizsgálatok alapján közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban. A színész az MTI-nek azt mondta: rettenetesen sajnálja a történteket.

Dunakeszi rendőrkapitánya szerdán azt mondta: várhatóan pénteken gyanúsítottként hallgathatják ki a férfit. Péntekig biztosan várni kell arra is, hogy a levett vér- és vizeletmintából kimutatható-e bármilyen pszichotróp anyag, és időt igényel a balesetben súlyosan megsérült férfi állapotáról szóló orvos szakértői vélemény elkészítése is.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek