2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Hátulról támadtak

Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a két útonállót, akik Kazincbarcikán támadtak meg egy férfit.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Gy. Balázs 24 éves kazincbarcikai lakossal és 16 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Kazincbarcikán, a Csokonai úton 2015. november 12-én 0 óra 30 perc körüli időben hátulról megrúgtak egy férfit. Az útonállók a földre esett sértettett tovább bántalmazták és elvették pár ezer forintját, majd elmenekültek a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és fiatalkorú társát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek